Oppilashuolto

Oppilashuollolla tarkoitetaan hyvän oppimisen, hyvän fyysisen ja psyykkisen terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä sekä niiden edellytyksiä lisäävää toimintaa oppilaitosyhteisössä.

Oppilashuoltoa toteutetaan ensisijaisesti ehkäisevänä koko oppilaitosyhteistyötä tukevana yhteisöllisenä oppilashuoltona sekä yksilökohtaisena oppilashuoltona.

Oppilashuoltoon sisältyvät kouluterveydenhuolto, hammashuolto ja psykologi -ja kuraattoripalvelut, monialainen yhteistyö sosiaali- ja terveystoimen kanssa sekä yhteistyö huoltajien kanssa.

Kouluterveydenhuolto

Koulun terveydenhoitaja on Hilkka Honkanen, p. 043 826 3712, sähköposti hilkka.honkanen(at)attendo.fi. Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla maanantaisin ja torstaisin klo 9.00 – 15.00. Vastaanotto toimii ajanvarauksella yllä olevasta numerosta. Kiireelliset tapaukset hoidetaan ilman ajanvarausta.

Hammashuolto

Lukuvuoden aikana tapahtuviin tarkastuksiin ja hoitoihin menevien oppilaiden ajat toimitetaan hammashuollosta suoraan koteihin. Hammashuollon ajanvarauksen puhelin on 043 836 3741.

Koulukuraattori

Koulukuraattori on Miia Kattelus-Uuksulainen, p. 040 154 5479, sähköposti miia.kattelus-uuksulainen(at)raakkyla.fi. Koulukuraattori on tavattavissa koululla joka keskiviikko. Vastaanotto on terveydenhoitajan huoneessa.

Oppilashuoltoryhmät

Koulukohtainen oppilashuoltoryhmä
 

Ryhmän tehtävänä on tietopohjan kokoaminen ja suunnitelman laatiminen koulun oppilashuoltotyölle sekä oppilashuoltotyön seuranta ja kehittäminen.

Yksilöllinen oppilashuoltotyöryhmä

 

Yksilöllinen oppilashuoltoryhmä kootaan tapauskohtaisesti yksittäisen oppilaan tuen tarpeen selvittämiseksi ja oppilashuollon palvelujen järjestämiseksi.

Oppilashuoltoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä rehtoriin, p. 040 105 3101.