Sisältöjulkaisija

angle-left Koronatilanteen ohjeistus

Rääkkylän kunnan suositukset koronatilanteen takia

 

Liikuntasaleissa aikuisten liikuntaryhmät ovat kiellettyjä 20.2. 2022 asti. Perhevuorot, sekä vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten liikuntaryhmät voivat toimia normaalisti.

Kuntosali on  auki. Salilla voi olla kerrallaan maksimissaan 10 henkilöä. Siellä suositellaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Laitteet on pyyhittävä käytön jälkeen salilla olevilla kertakäyttöpyyhkeillä ja desinfiointiaineella.

Avantouintisaunassa saa olla enintään 5 henkilöä kerrallaan.

Kasvomaskin käyttö:
Kasvomaskisuositus (yli 12-vuotiailla)  on voimassa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa sekä työpaikoilla, julkisissa sisätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, kun samassa tilassa toimii ja oleskelee useampia henkilöitä.

Etätyön tekemistä suositellaan mahdollisuuksien mukaan.

Sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kuntien alueilla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 (kaksikymmentä) henkilöä. Määräys tulee voimaan 17.1.2022 ja on voimassa 14.2.2022 asti.

Ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialueen kuntien alueilla kaikki ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Alueellisesti tai toiminnallisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 50 henkilöä edellyttäen, että osallistujien sekä seurueiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa. Määräys tulee voimaan 17.1.2022 ja on voimassa 14.2.2022 asti