Sisältöjulkaisija

angle-left Koronatilanteen ohjeistus

Rääkkylän kunnan suositukset koronatilanteen takia

Rääkkylässä suositellaan kaikkia noudattamaan Siun soten antamia suosituksia:

Etätyö:

  • Suositellaan etätyön tekemistä aina kun mahdollista.

Harrastustoiminta:

  • Suositellaan välttämään sisätiloissa sekä aikuisten ryhmäliikuntaa että aikuisten ryhmissä tapahtuvaa harrastustoimintaa.

Kasvomaskin käyttö:

  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan työpaikoilla, julkisissa sisätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, kun samassa tilassa toimii ja oleskelee useampia henkilöitä
  • Siun soten toimipaikoissa asioivien asiakkaiden ja potilaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia, jos se on henkilölle mahdollista.
  • ELY-keskuksen järjestämässä joukkoliikenteessä edellytetään maskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta matkustajilta 29.3.2020 alkaen.

 

Kunnan liikuntaryhmät pyritään käynnistämään ulkona 19.4.2021 alkaen. Jos rajoituksiin tulee muutoksia tai ne päättyvät, kunta päivittää ne nettisivuilleen perjantaisin. 

Kuntosali on edelleen auki. Siellä suositellaan hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Laitteet on pyyhittävä käytön jälkeen salilla olevilla kertakäyttöpyyhkeillä ja desinfiointiaineella.

Yleisötilaisuudet rajataan 20 henkilöön. Alle 20 hlön kokoontumiset ovat sallittuja, mutta kaikkea kokoontumista tulee välttää, jos se ei ole välttämätöntä

 

Rääkkylän koulussa käytetään maskia yli 12-vuotiailla. Kunta jakaa maskit oppilaille.

Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikissa julkisissa tiloissa yli 12-vuotiaille.