Sisältöjulkaisija

angle-left Pohjois-Karjalan järjestökysely

Pohjois-Karjalan järjestökysely

Pohjois-Karjalan järjestökysely 2019 on auennut!

Pohjois-Karjalan järjestökysely toteutetaan kolmatta kertaa. Aikaisemmat kyselyt on toteutettu vuosina 2014 ja 2016. Pohjois-Karjalan järjestökysely on tarkoitettu kaikille eri kokoisille ja eri alojen yhdistyksille maakunnan alueella.

Kyselyä on muokattu aikaisempaan verrattuna vastaamaan paremmin tämän päivän tiedontarpeisiin. Järjestökyselyn avulla on tarkoitus tehdä mm. näkyväksi järjestöjen tekemää hyvinvointia ja terveyttä edistävää ja yksinäisyyttä ehkäisevää toimintaa sekä selvittää järjestöjen näkemyksiä järjestöjen ja kuntien yhteistyöhön liittyvistä asioista.

Pohjois-Karjalan järjestökysely on avoinna 27.2.-22.3.2019.

Kyselylomakkeen voi myös tulostaa ja vastauksen lähettää postitse osoitteeseen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, Rantakatu 23 A, 2. krs, 80100 Joensuu. Tulostettava lomake löytyy sivuiltamme www.pksotu.fi. Paperisia lomakkeita voi myös tilata tai hakea yhdistyksen toimistolta. Yhteyshenkilö: suunnittelija Olli Jolkkonen, puh. 050 306 6472, olli.jolkkonen@pksotu.fi.

Kyselyyn toivotaan yksi vastaus/yhdistys. Kaikkien kyselyyn vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan 4 kpl 50€:n lahjakortteja S- ja K-ryhmien myymälöihin.

Kyselyn toteuttaa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry ja Järjestö 2.0 -hanke. Lisätietoja kyselystä: kehittämispäällikkö Anne Pyykkönen, p. 045 117 9340 anne.pyykkonen@pksotu.f