Sisältöjulkaisija

angle-left Miljoona roskapussia -kampanjan loppukiri

Miljoona roskapussia -kampanjan loppukiri

Miljoona roskapussia -kampanjan loppukiri lähestyy. Kampanjan finaalilähetys nähdään Yle Areenassa ja TV1:lla keskiviikkona 14.6. klo 20 alkaen. Tuolloin YLE paljastaa, mitkä paikkakunnat ovat keränneet eniten roskapusseja asukaslukuunsa suhteutettuna.
 
Lähetystä varten YLE etsii henkilöä, joka on juuri Miljoona roskapussia -kampanjan myötä innostanut keräämään roskia. Tuleeko teillä mieleen henkilöä alueeltanne, joka voisi sopia tähän? Ohessa linkki ilmoittautumislomakkeeseen, jonka kautta voi ilmoittautua/ilmoittaa atiivisia roskien kerääjiä haastatteluun:
 
Haastatteluun osallistuvat saattavat päästä myös suoraan tv-lähetykseen.
 
Linkki roskalaskuriin: https://yle.fi/aihe/a/20-10004613
 
Kampanjassa kerättyjä roskia varten on Rääkkylän torille (os. Kinnulantie 1, 82300 Rääkkylä) varattu kaksi 660 litran jäteastiaa. Astioihin saa viedä vain Miljoona-roskapussia kampanjan tiimoilta kerättyjä roskia. Suojakäsineitä ja roskapusseja voi hakea veloituksetta Rääkkylän Kiinteistöpalvelu Oy:n toimistolta.
Jos roskia kerää Väyläviraston hallinnoimien teiden varsilta (mm. Paksuniementie, Oravisalontie, Kiteentie ja Hammaslahdentie) pitäisi henkilöllä olla suoritettuna Tieturva 1 -kortti. Jos roskia kerää porukalla, riittää että yhdellä henkilöllä on kortti suoritettuna. Kortin saa suoritettua veloituksetta netissä https://vayla.fi/palveluntuottajat/koulutukset/tieturvakoulutukset
ihmisiä poseeraamassa roskapussit käsissä