Sisältöjulkaisija

angle-left Rääkkylän kunnan vesihuoltolaitos ottaa käyttöön häiriötilanteiden tekstiviestipalvelun

Rääkkylän kunnan vesihuoltolaitos ottaa käyttöön häiriötilanteiden tekstiviestipalvelun

Rääkkylän kunnan vesihuoltolaitos ottaa käyttöön tekstiviestipalvelun, jolla se voi tiedottaa vesihuollon häiriötilanteista.
 
Vesihuoltolaitos lähettää palvelun testausviestin perjantaina 9. helmikuuta.
Jos asukkaalla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, se on jo valmiina tekstiviestipalvelun piirissä ja viestit tulevat automaattisesti. Mikäli taas asukkaan käytössä on työliittymä tai salainen puhelinnumero, se on rekisteröitävä järjestelmään erikseen kunnan verkkosivuilla www.raakkyla.fi/hairioviestinta olevan lomakkeen kautta. Saman lomakkeen kautta voi myös peruuttaa viestien vastaanottamisen tai päivittää numeronsa. Viestien vastaanottaminen on maksutonta käyttäjille.
 
Mikäli vakituinen kotiosoite on muun kunnan alueella, oman puhelinnumeronsa voi rekisteröidä esimerkiksi Liperissä sijaitsevan vuokra-, vapaa-ajan asunnon tai kesämökin osoitteeseen. Häiriöviestejä voi vastaanottaa myös esimerkiksi oman ikääntyneen läheisen osoitteesta, mikäli tällä itsellään ei ole mahdollisuutta lukea tai vastaanottaa tekstiviesti-ilmoituksia.
 
Tekstiviesti-ilmoitusten kautta vesihuoltolaitos voi tiedottaa nopeasti, tehokkaasti ja alueellisesti asiakkaitaan mahdollisista häiriöistä. Häiriöt ilmoitetaan edelleen myös kunnan sähköisten kanavien kautta.
 
Kunnan verkkosivulla www.raakkyla.fi/hairioviestinta oleva häiriökartta kertoo ajantasaisen tilanteen. Tekstiviestien lisäksi häiriöilmoitukset tulevat näkyviin tällä sivulla olevaan ”Häiriöilmoitukset tekstinä” -osioon.
 
Palvelun tuottajana on Blue Idea Finland.
Rääkkylän kunnan logo