Sisältöjulkaisija

angle-left Rääkkylän omatoimikirjasto avautuu 1.9.2020

Rääkkylän omatoimikirjasto avautuu 1.9.2020

Rääkkylän omatoimikirjasto avautuu tauon jälkeen 1.9.2020. Syyskuun alusta lähtien voit jälleen asioida kirjastossa omatoimisesti vuoden jokaisena päivänä kello 7-21. Omatoimikirjastossa voit lainata ja palauttaa aineistoja, noutaa varauksia, lukea lehtiä sekä käyttää kirjaston tietokoneita ja käsikirjastoa.

Omatoimikirjaston käyttöoikeuden ja kulkukortin saat henkilökohtaisen kirjastokäynnin yhteydessä allekirjoittamalla asiakassopimuksen ja hyväksymällä omatoimikirjaston käyttöehdot. Jatkossa saavut kirjastoon omatoimiaikoina erillisellä kulkukortilla, jonka lunastat kirjastosta panttia (20€, laskutetaan) vastaan.

Syyskuun alussa siirrytään myös ns. talviaukioloaikoihin.
Rääkkylän kirjasto avoinna 1.9.2020 - 31.5.2021

maanantaisin kello 10-15
tiistaisin kello 10-18
keskiviikkoisin kello 10-15
torstaisin kello 10-18
perjantaisin kello 10-15

Muistathan kirjastossa asioidessasi!

  • Pidä riittävää turvaväliä henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin.

  • Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Kädet kannattaa pestä huolellisesti ennen ja jälkeen kirjastokäynnin, minkä lisäksi kirjastosta löytyy asiakkaiden käyttöön käsidesiä.

  • Älä tule kirjastoon sairaana. Kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä omaan kirjastoosi puhelimitse tai sähköpostilla.

Tapahtumia aletaan järjestää syksyn aikana. Tapahtumissa noudatetaan turvavälejä ja joihinkin tapahtumiin tarvitaan ennakkoilmoittautuminen. Näppäimiä ja kosketusnäyttöjä, sekä muita pintoja puhdistetaan tehostetusti. Lisäksi asiakkaiden käytössä olevia istumapaikkoja ja tietokoneita on toistaiseksi vähennetty.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista ensisijaisesti verkkokirjastossa osoitteessa vaara.finna.fi

Rääkkylän kirjasto

puhelin                  040 105 3118
sähköposti            kirjasto@raakkyla.fi
kotisivut                https://vaara.finna.fi/
facebook              https://www.facebook.com/raakkylankirjasto/