Sisältöjulkaisija

angle-left Rääkkylän sote-palveluiden puhelinnumeroihin muutoksia vuodenvaihteessa

Rääkkylän sote-palveluiden puhelinnumeroihin muutoksia vuodenvaihteessa

Rääkkylän sote-palveluiden puhelinnumeroihin muutoksia vuodenvaihteessa – palvelut jatkuvat entisellään

Rääkkylän sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottaminen siirtyy Siun sotelle 1.1.2021. Palveluiden kokonaisulkoistussopimus Terveystalo Kuntaturva Oy:n (aiemmin Attendo Kuntaturva Oy) ja Terveystalo Julkiset Palvelut Oy:n kanssa päättyy kuluvan vuoden lopussa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut jatkuvat muutoksesta huolimatta katkeamattomina vuodenvaihteen yli. Suurimmat muutokset koskevat puhelinnumeroiden sekä hoitotarvikejakelun käytäntöjen muuttumista vuoden 2021 alusta alkaen.

Rääkkylän terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumero säilyy ennallaan. Muihin palvelunumeroihin tulee muutoksia, joten uudet, itselle tärkeät numerot kannattaa kirjata muistiin hyvissä ajoin. Kaikki palvelunumerot löytyvät 1.1.2021 alkaen Siun soten verkkosivuilta www.siunsote.fi. Siun soten vaihde 013 3300 välittää tarvittaessa puhelut kaikkiin palveluihin ja koko henkilökunnalle. Yhteystiedot löytyvät myös tämän tiedotteen lopussa olevasta ilmoituksesta.

Puhelinnumeroita ja hoitotarvikejakelun muutoksia lukuun ottamassa Rääkkylän sosiaali- ja terveyspalveluissa ei tapahdu vuodenvaihteessa juurikaan muutoksia. Kuntalaisia palvelevat jatkossakin pääosin samat tutut henkilöt, koska henkilöstö siirtyy liikkeenluovutuksella kuntayhtymän palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä.

Hoitotarvikejakelun käytännöt yhtenäistyvät koko Siun soten alueella

Rääkkylän hoitotarvikejakelu siirtyy heti vuoden vaihteessa Siun soten Hoitotarvikejakelun piiriin. Asiakkaalle muutos näkyy uutena puhelinnumerona ja sähköpostiosoitteena, joista tilaukset tehdään. 

Asiakas tekee hoitotarviketilauksen kaksi viikkoa ennen toivottua toimituspäivää hoitotarvikejakeluun puhelimitse tai sähköpostitse. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa valittu noutopiste (noutopiste löytyy kaikilta Siun soten terveysasemilta).

Asiakkaalle ilmoitetaan tilauksen yhteydessä, milloin tarvikkeet ovat noudettavissa. Jos noutoajankohtaa ei ole mahdollista tilauksen yhteydessä ilmoittaa, lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tarvikkeet on lähetetty asiakkaan valitseman terveysaseman noutokaappiin. Asiakas tai hänen läheisensä voi noutaa tuotteet noutokaapista noin kahden arkipäivän päästä ilmoituksesta terveysaseman aukioloaikojen puitteissa. Tuotteet ovat noudettavissa viikon ajan ilmoituksesta.

Ohjeet ja yhteystiedot hoitotarviketilausten tekemiseen löytyvät Siun soten verkkosivuilta osoitteesta https://www.siunsote.fi/hoitotarvikkeet

 

Rääkkylän puhelinnumerot löydät kootusti täältä: Rääkkylän puhelinnumerot 1.1.2021 alkaen (pdf). Voit myös tulostaa taitettavan esitteen tästä: Rääkkylän puhelinnumerot 1.1.2021 alkaen -esite (pdf)