Sisältöjulkaisija

angle-left Yksityistie on yhteinen asia -webinaarit 2023

Yksityistie on yhteinen asia -webinaarit 2023

Yksityistie on yhteinen asia -webinaarit 2023
 
Suomen tieverkostosta 75% on yksityisteitä. Niillä on 2 miljoonaa käyttäjää ja ne ovat avainasemassa niin asutuksen, virkistyksen kuin elinkeinojenkin kehittämisessä ja edistämisessä.
 
Yksityisteiden ylläpidosta vastaavat tiekunnat, joissa tehdään päätökset mm kunnossapidosta ja perusparannuksista. Suomen metsäkeskus tarjoaa Suomen 60 000 tiekunnalle monipuolista neuvontaa mm. erilaisten kehittämishankkeiden kautta.
 
Metsäkeskus järjestää yhteistyössä keväällä 2023 Yksityistie on yhteinen asia -webinaarisarjan, johon ovat tervetulleita tiekuntien osakkaat, tiepalvelujen tuottajat, yksityisteiden käyttäjät ja kaikki aiheesta kiinnostuneet.
 
Yksiköinnin uusiminen tiekunnassa –webinaari to 19.1.2023 klo 18-19.30
Webinaarissa käsitellään tiekunnan yksiköinnin uusimiseen liittyvät toimenpiteet sekä yksikkölaskennan periaatteet. Luennoitsijana toimii yksityistieasiantuntija Teuvo Taura Suomen tieyhdistykseltä. https://www.lyyti.fi/…/Yksikoinnin_uusiminen_tiekunnassa…
 
Yksityis- ja metsäteiden perusparantamisen rahoitusmahdollisuudet-webinaari to 9.2.2023 klo 17-19
Yksityisteiden kunnossapitoon ja perusparantamiseen sekä siltojen kunnostamiseen ja uusimiseen on saatavilla tukea. Webinaarissa kerrotaan mistä ja miten tukea voi hakea erilaisissa tilanteissa. https://www.lyyti.fi/…/Yksityis_ja_metsateiden…
 
Yksityistiet ja tietoimitus -webinaari ke 29.3.2023 klo 18-20
Webinaarissa käsitellään laajasti yksityisteihin ja tieoikeuksiin liittyviä asioita. Luennoitsijana toimii maanmittausinsinööri Pauli Laattala Maanmittauslaitoksesta. https://www.lyyti.fi/…/Yksityistiet_ja_tietoimitus…
 
Yhteistyössä ovat mukana Kaakkois-Suomen yksityistiestön siltainfran parantaminen – Kaakon sillat-, Lounais-Suomen yksityistieverkko huoltovarmuuden varmistajana-, TIESIT – Puu- ja energiahuollon turvaaminen-, Yksityistiet kuntoon Pohjois-Karjalassa – TIEKU - ja Yksityistiekunnat toimiviksi Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla -hankkeet.
 
Metsäkeskuksen koulutustarjontaan sisältyy myös Yksityistie -verkkokoulutussarja. Kaikki Suomen metsäkeskuksen verkkokoulutukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät rekisteröitymisen osoitteessa https://www.metsakeskus.fi/…/koulutukset…/verkkokoulutukset Rekisteröidyttyäsi sinulla on pääsy kaikille kursseille.
metsäkeskus + logo