tietosuojakuva

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Rääkkylän kunta käsittelee toiminnassaan paljon sekä julkisia että salaisia tietoja ja asiakirjoja. Asiakirjojen julkisuudesta ja salassapidosta säädetään ns. julkisuuslaissa.

Henkilötietojen käsittelystä säädetään EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa, jota noudatetaan 25.5.2018 alkaen. Jo aikaisemmin henkilötietojen käsittelyä on ohjattu kansallisella henkilötietolailla, jonka EU:n tietosuoja-asetus siis korvaa.

Tietosuoja-asetuksessa on määritelty ne tietosuojaperiaatteet, joita on noudatettava kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa.

Henkilörekisteri ja tietosuojaselosteet

Tietyssä palvelukokonaisuudessa käsiteltävät henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin, jonka rekisterinpitäjänä toimii se kunnan toimielin, joka ao. palvelusta vastaa. Kaikista henkilörekistereistä on laadittava tietosuojaselosteet, joista on ilmettävä asetuksen mukaiset tiedot.

Alla olevista linkeistä löytyvät Rääkkylän kunnan tietosuojaselosteet. Niitä päivitetään parhaillaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina
- oikeus tarkastaa omat tietonsa rekisteristä
- oikeus vaatia virheellisten tai puutteellisten tietojen korjaamista
- oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

Lisäksi rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, jotka eivät tosin välttämättä toteudu kaikissa henkilörekistereissä:
- oikeus pyytää tietojen käytön rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
- oikeus tietojen poistamiseen

tietosuoja- ja turvapolitiikka

Rääkkylän kunnan tietosuoja-ja turvapolitiikassa määritellään mm. tavoitteet, vastuut ja toteutustavat ja sen pohjalta annetaan tarkemmat ohjeet henkilötietojen käsittelylle ja asiakirjahallinnolle yleensäkin.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Ajankohtaista

    angle-left Ikäihmisten kerhot

    Ikäihmisten kerhot ja harrastetoiminta 2023-2024

    Tässä on koottuna syksyn 2023 ja kevään 2024 välisen ajan kerho- ja harrastetoiminta

     

     

    Sydänyhdistyksen kuntosalivuoro Yrittäjätalon kuntosalilla 2.10.2023-31.5.2024 maanantaisin klo 12–13. Tied. Maija Pakarinen p. 0505865041

     

    Sydänyhdistyksen kuntosalivuoro Pihlajakodin seniorisalilla 2.10.2023-31.5.2024 maanantaisin klo 14–15 ja torstaisin klo 14–15. Tied. Marja-Liisa Lamminsalo p. 0503465053

     

    Rääkkylän eläkkeensaajat ry:n kuntosaliryhmä Pihlajakodin seniorisalilla 31.5.2024 asti tiistaisin klo 9–10 ja torstaisin klo 13–14. Tied. Mikko Hirvonen, puh. 0405758176.

     

    Eläkeliiton Rääkkylän yhdistyksen liikunta- ja kuntosaliryhmä Pihlajakodin seniorisalilla 31.5.2024 tiistaisin klo 10–11 ja perjantaisin klo 14–15. Tied. Pirkko Vänskä, puh. 0405689271

     

    Eläkeläisten lentopalloa yläkoulun liikuntasalissa 31.5.2024 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17–19. Tied. Heikki Hakkarainen p. 0505084381

     

    Boccia-kerho yläkoulun liikuntasalissa 31.5.2024 asti maanantaisin klo 15–17. Tied. Hilkka Asikainen p. 050 345 5968

     

    Boccia-kerho Niemisen Urheilutalolla 31.5.2024 asti tiistaisin klo 12–14. Tied. Matti Räty p. 0500 188 155.

                      

    Kotirinteen kerhohuoneen liikunta-/harrastekerho +kahvit 24.4.2024 asti tiistaisin klo 14–15. Jumppaa, yhteislaulua, askartelua ym. eri järjestöjen vetämänä. Tied. Maija Pakarinen p.050-5865041

     

    Suomen Seniorikodit ja Pohjois-Karjalan Liikunta järjestävät maksuttomia jumppia ikäihmisille eskiviikkoisin klo 11 - 12  (31.1., 14.2., 28.2., 13.3., 27.3., 10.4., 24.4. ja 8.5.)

    Paikka: Yläkoulun iso liikuntasali (Paksuniementie 7)

     

    Tietosuojavastaava

             tietosuojavastaava@raakkyla.fi

    Sivu arviointi ja palaute