tietosuojakuva

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Rääkkylän kunta käsittelee toiminnassaan paljon sekä julkisia että salaisia tietoja ja asiakirjoja. Asiakirjojen julkisuudesta ja salassapidosta säädetään ns. julkisuuslaissa.

Henkilötietojen käsittelystä säädetään EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa, jota noudatetaan 25.5.2018 alkaen. Jo aikaisemmin henkilötietojen käsittelyä on ohjattu kansallisella henkilötietolailla, jonka EU:n tietosuoja-asetus siis korvaa.

Tietosuoja-asetuksessa on määritelty ne tietosuojaperiaatteet, joita on noudatettava kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa.

Henkilörekisteri ja tietosuojaselosteet

Tietyssä palvelukokonaisuudessa käsiteltävät henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin, jonka rekisterinpitäjänä toimii se kunnan toimielin, joka ao. palvelusta vastaa. Kaikista henkilörekistereistä on laadittava tietosuojaselosteet, joista on ilmettävä asetuksen mukaiset tiedot.

Alla olevista linkeistä löytyvät Rääkkylän kunnan tietosuojaselosteet. Niitä päivitetään parhaillaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina
- oikeus tarkastaa omat tietonsa rekisteristä
- oikeus vaatia virheellisten tai puutteellisten tietojen korjaamista
- oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

Lisäksi rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, jotka eivät tosin välttämättä toteudu kaikissa henkilörekistereissä:
- oikeus pyytää tietojen käytön rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
- oikeus tietojen poistamiseen

tietosuoja- ja turvapolitiikka

Rääkkylän kunnan tietosuoja-ja turvapolitiikassa määritellään mm. tavoitteet, vastuut ja toteutustavat ja sen pohjalta annetaan tarkemmat ohjeet henkilötietojen käsittelylle ja asiakirjahallinnolle yleensäkin.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Ajankohtaista

    angle-left Kunnantalon kahvio

    Kunnantalon kahvilaan etsitään yrittäjää

    Rääkkylän kunnantalolla sijaitsevaan kahvilaan etsitään uutta yrittäjää.Tilat on remontoitu muutama vuosi sitten ja ovat hyvässä kunnossa. Asiakas-, keittiö- sekä wc-tilat ovat pinta-alaltaan yhteensä 115,91 m2 .

    Toimitilat vuokrataan käytettäväksi kahvila-, lounas-, grilli- ja pitopalvelutoimintaan. Yrittäjä vastaa myös kunnantalon kokousten ja muiden tilaisuuksien kahvituksista.

    Tilat ovat uuden yrittäjän käytössä 1.5.2021 alkaen. Nykyinen yrittäjä on halukas myymään kahvilan kalusteet ja muun irtaimiston uudelle yrittäjälle.

    Lisätietoja antavat:

    kehityssihteeri Raita Joutsensaari p. 040 105 3010 , raita.joutsensaari@raakkyla.fi
    ma. kunnanjohtaja Yrjö Eronen p. 040 105 3001, yrjo.eronen@raakkyla.fi

                    

    kahviotilat

    Tietosuojavastaava

             tietosuojavastaava@raakkyla.fi

    Sivu arviointi ja palaute