tietosuojakuva

Tietosuoja

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Rääkkylän kunta käsittelee toiminnassaan paljon sekä julkisia että salaisia tietoja ja asiakirjoja. Asiakirjojen julkisuudesta ja salassapidosta säädetään ns. julkisuuslaissa.

Henkilötietojen käsittelystä säädetään EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa, jota noudatetaan 25.5.2018 alkaen. Jo aikaisemmin henkilötietojen käsittelyä on ohjattu kansallisella henkilötietolailla, jonka EU:n tietosuoja-asetus siis korvaa.

Tietosuoja-asetuksessa on määritelty ne tietosuojaperiaatteet, joita on noudatettava kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa.

Henkilörekisteri ja tietosuojaselosteet

Tietyssä palvelukokonaisuudessa käsiteltävät henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin, jonka rekisterinpitäjänä toimii se kunnan toimielin, joka ao. palvelusta vastaa. Kaikista henkilörekistereistä on laadittava tietosuojaselosteet, joista on ilmettävä asetuksen mukaiset tiedot.

Alla olevista linkeistä löytyvät Rääkkylän kunnan tietosuojaselosteet. Niitä päivitetään parhaillaan.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina
- oikeus tarkastaa omat tietonsa rekisteristä
- oikeus vaatia virheellisten tai puutteellisten tietojen korjaamista
- oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

Lisäksi rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, jotka eivät tosin välttämättä toteudu kaikissa henkilörekistereissä:
- oikeus pyytää tietojen käytön rajoittamista tai vastustaa käsittelyä
- oikeus tietojen poistamiseen

tietosuoja- ja turvapolitiikka

Rääkkylän kunnan tietosuoja-ja turvapolitiikassa määritellään mm. tavoitteet, vastuut ja toteutustavat ja sen pohjalta annetaan tarkemmat ohjeet henkilötietojen käsittelylle ja asiakirjahallinnolle yleensäkin.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • Ajankohtaista

    angle-left Kunta myy metsäalueita

    Kunta myy metsäalueita

    Rääkkylän kunta asettaa myyntiin tarjousten perusteella seuraavat metsätilat.

    Myytävänä olevat kohteet.

    1. Pötsönlahti/ Löytty (707–410–5–77) 26,56 ha

    (myynti ei koske Kattilasaarta eikä Pötsönlahden uimarantaa)

    2. Oravilahti/ Mensu (707–407–12–39) 115,91 ha

    (Mensunsuon osalta myynti voidaan tehdä erillään muuhun tilaan nähden)

    3. Rasivaara/ Kolmikanta (707–411–9–39) 6,49 ha

    (myynti ei koske Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunnan kunnalta vuokrattua 700 m2 aluetta, jossa sijaitsee laitetila)

    4. Piimälahti, Rapaharju (707–409–3–28) 55,83 ha
    (myynti ei koske Lehmolahden uimaranta- ja venevalkama-aluetta)

     

    Metsäarviot julkaistaan niiden valmistuttua kunnan nettisivuilla raakkyla.fi/ajankohtaista. Arvioitu julkaisuaika viikoilla 38-39.

    Tarjoukset pyydetään toimittamaan erillisinä tilakohtaisina tarjouksina.

    Kunnanhallitukselle osoitettujen sitovien tarjousten jättöaika päättyy perjantaina 30.9.2022 klo 15:00, mihin mennessä suljetussa kirjekuoressa olevien kirjallisten tarjousten on oltava perillä Rääkkylän kunnassa osoitteessa Kinnulantie 1, 82300 Rääkkylä. Kirjeen päälle maininta ”Metsätarjous”. Lisätietoja kunnanjohtaja Esko Rautiainen, puh. 040 105 3001 ja tekninen johtaja Kalevi Harinen, puh. 040 105 3201, sähköposti: etunimi.sukunimi@raakkyla.fi.

     

    Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saamansa tarjoukset.

     

    Tietosuojavastaava

             tietosuojavastaava@raakkyla.fi

    Sivu arviointi ja palaute