Teatteri sekamelska

Järjestöt

Rääkkylässä toimii monenlaisia yhdistyksiä. Yhdistykset tarjoavat asukkaillemme monenlaista toimintaa ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Tutustu Rääkkylän yhdistyksiin!
Lisää tietoa yhdistysten toiminnasta löydät sivuilta https://www.jelli.fi/raakkyla/

 

Yhdistys, jos tietosi puuttuvat alta, saat lisättyä ne täällä: https://www.jelli.fi/ilmoita/. Saamme yhdistysten tiedot nettisivuillemme automaattisesti Jelli-järjestötietopalvelun kautta kautta.

Rääkkylän paikallisJAne on  PaJA

PaJA on  rääkkyläläisten järjestöjen yhteistyöelin. Sen tavoitteena on olla aktivoiva toiminnan kehittäjä ja yhteistyön rakentaja.  

Rääkkylän PaJA vuosille 2021-2025

Merja Hurskainen, Haapasalmen kyläyhdistys
Pertti Häkkinen, Eläkeliiton Rääkkylän yhdistys
Kaarina Kainulainen, Pötsönlahden Martat
Marjukka Konttinen-Lappalainen, SPR: Rääkkylä ja Kirkonkylän asukasyhdistys
Raimo Korkeakoski, Rääkkylän Kisaveikot
Tommi Sallinen, Rasivaaran Nuorisoseura
Tero Tolvanen, Pohjoisen Saimaan saariston kyläyhdistys
 

Avustukset

Ajankohtaista

angle-left Haetaan viestintäagentteja

Viestintäagentteja haetaan. Hakuaika 31.10.2021 asti.

Haemme uusia viestintäagentteja kertomaan tärkeistä ja positiivisista asioita Rääkkylästä. Nämä voivat liittyä asumiseen, työhön, yrittämiseen, harrastuksiin, tapahtumiin, matkailuun, mökkeilyyn ym. Agenttien viestintä on myös tukemassa kunnan valmisteilla olevan kuntastrategian tavoitteita.   

Tehtävään valitaan 2-3 agenttia, joiden toivotaan sitoutuvan tehtävään vuoden 2022 loppuun asti. Tehtävästä maksetaan palkkio. Julkaisut tehdään pääasiassa somekanaviin ja YouTubeen.

Laitatko itsestäsi lyhyen esittelyvideon, jossa kerrot, mitä haluaisit kertoa Rääkkylästä ja miksi olisit sopiva niistä kertomaan.  Lähetä lisäksi kirjallinen hakemus, jossa selviää palkkio- ja aikataulutoiveesi siitä, kuinka monta julkaisua olet valmis tekemää kuukaudessa ja mihin aikaan vuodesta ne ajoittuisivat.

 Hakemukset ja lisätiedot: raita.joutsensaari@raakkyla.fi,  p: 040 105 3010   31.10.2021 mennessä.

Jelli.fi

Sivu arviointi ja palaute