Kylat_soutu

Kylät

Kylätoimijat tuovat vireyttä ja elinvoimaa Rääkkylään. Kunta on mukana rahoittamassa kylien hankkeita pääasiassa Keski-Karjalan Jetina ry:n hallinnoiman Leader-rahoituksen kautta  Lisäksi Kunta jakaa vuosittain kylätoiminta-avustuksia kylätoimikunnille tai muille kylien aktiivisille toimijoille..

Keski-Karjalan Jetina ry

Ajankohtaista

angle-left Hankekoordinaattori

Haemme matkailualueen kehittämisen hankekoordinaattoria

Haemme hankekoordinaattoria POHJOISEN SAIMAAN MATKAILUALUEEN KEHITTÄMINEN OSANA LAKELANDIA -kehittämishankkeelle (EAKR)

 

Tehtävässäsi voit ja joudut näyttämään osaamistasi ja asiantuntemustasi matkailualalta sekä kehittämään alueemme matkailun kestävää ja kansainvälistä kasvua.

Hankkeessa lisäksesi työskentelevät Lipertek Oy:n palkkaama projektipäällikkö, osa-aikainen yritysneuvoja sekä kumppanikunta Heinäveden palkkaama toinen hankekoordinaattori. 

Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittäminen osana Lakelandia on ryhmähanke, jonka toteuttavat yhdessä Lipertek Oy, Heinäveden kunta ja Rääkkylän kunta. Hankkeessa luodaan edellytyksiä kehittyvälle matkailun liiketoiminnalle Liperin, Heinäveden ja Rääkkylän alueella. Tavoitteena on tehdä yhteisestä Pohjoisen Saimaan alueesta kiinnostava ja näkyvä vastuullisten matkailupalveluiden tuottaja Saimaan vesialueella.

Hankkeessa tunnistetaan ja kootaan kunnat yhdistävä vastuullinen matkailureitistö, lisätään alueen yritysten vastuullisuusosaamista sekä tuotteistetaan matkailutuotteita kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille. Toimenpiteillä lisätään alueen vetovoimaa, työllisyyttä ja kilpailukyvyn kasvua sekä tehdään aluetta ja sen palveluita näkyväksi. Hankkeen aikana tehdään monipuolisesti yhteistyötä alueen yritysten, yrittäjyydestä kiinnostuneiden, rahoittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa koulutusta, mielellään korkeakoulututkintoa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • matkailutoimialan osaamista ja hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot (kielitaidosta plussaa)
  • projektihallinnan taitoja ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin
  • intohimoa, avoimuutta ja rohkeutta uusien mahdollisuuksien luomiseen
  • yritystoiminnan tuntemusta sekä luontevaa kykyä työskennellä yritysten kanssa

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä, sillä työ edellyttää luontevaa liikkumista hankkeen vaikutusalueella. Eduksi katsotaan kokemus vastaavien projektien toteuttamisesta ja erityisesti EU-rahoitteisten projektien hallinnasta.

Tehtävä on hankkeen toteuttamisaikaan sidottu määräaikainen työsuhde. Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin aikaisintaan 1.10.2023. Hankkeen suunniteltu toteuttamisaika on 1.8.2023 – 31.12.2025. Tehtävän kokonaispalkka asettuu hakijan aiemmasta työkokemuksesta riippuen välille 3 000–3 300 €/kk.

Lähetä hakemuksesi 15.9.2023 klo 23.59 mennessä ensisijaisesti osoitteeseen raakkyla@raakkyla.fi, sähköpostin aiheeksi hankekoordinaattori tai kirjalliset hakemukset osoitteeseen Kinnulantie 1, 82300 Rääkkylä. Tehtävässä käytetään 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Esko Rautiainen, puhelin 040 105 3001 ja kehityssihteeri Raita Joutsensaari, puhelin 040 105 3010 tai sähköpostitse molemmat muotoa etunimi.sukunimi(at)raakkyla.fi.

lossi

Menoinfo

Menoinfo

Sivu arviointi ja palaute