Kylat_soutu

Kylät

Kylätoimijat tuovat vireyttä ja elinvoimaa Rääkkylään. Kunta on mukana rahoittamassa kylien hankkeita pääasiassa Keski-Karjalan Jetina ry:n hallinnoiman Leader-rahoituksen kautta  Lisäksi Kunta jakaa vuosittain kylätoiminta-avustuksia kylätoimikunnille tai muille kylien aktiivisille toimijoille..

Keski-Karjalan Jetina ry

Kylätoiminta-avusukset

Ajankohtaista

angle-left Viestintäagentteja haetaan

Viestintäagentteja haetaan. Hakuaikaa on 15.12.2022 asti.

Haemme uusia viestintäagentteja kertomaan tärkeistä ja positiivisista asioista Rääkkylästä. Nämä voivat liittyä asumiseen, työhön, yrittämiseen, harrastuksiin, tapahtumiin, luontoon, matkailuun, mökkeilyyn ym. Agenttien viestintä on myös tukemassa uuden kuntastrategian tavoitteita.   

 

Tehtävään valitaan 2 agenttia, joiden toivotaan sitoutuvan tehtävään vuoden 2023 loppuun asti. Tehtävästä maksetaan palkkio. Julkaisut tehdään pääasiassa somekanaviin ja YouTubeen.

 

Laitatko itsestäsi lyhyen esittelyvideon, jossa kerrot, mitä haluaisit kertoa Rääkkylästä ja miksi olisit sopiva niistä kertomaan.  Lähetä lisäksi kirjallinen hakemus, jossa selviää palkkio- ja aikataulutoiveesi julkaisujen määrästä vuoden aikana.  

 

 Hakemukset ja lisätiedot: raita.joutsensaari@raakkyla.fi,  p: 040 105 3010   15.12.2022 mennessä.

Menoinfo

Menoinfo

Sivu arviointi ja palaute