Kylat_soutu

Kylät

Kylätoimijat tuovat vireyttä ja elinvoimaa Rääkkylään. Kunta on mukana rahoittamassa kylien hankkeita pääasiassa Keski-Karjalan Jetina ry:n hallinnoiman Leader-rahoituksen kautta  Lisäksi Kunta jakaa vuosittain kylätoiminta-avustuksia kylätoimikunnille tai muille kylien aktiivisille toimijoille..

Keski-Karjalan Jetina ry

Ajankohtaista

angle-left Kylätoiminta- ja taloavustukset v. 2024

Kylätoiminta- ja taloavustukset v. 2024

Hakuaikaa 30.4.2024 asti

Kunta myöntää kyläyhdistyksille ja muille kylien aktiivisille toimijoille avustuksia vuonna 2024 yhteensä 4500 €.


Avustusta myönnetään hakemuksen perusteella. Avustuksilla tuetaankylien tai kyläyhteisöjen hankkeita ja yhteisten tilojen ylläpitoa. Avustusta ei myönnetä yhdistysten / yhteisöjen varsinaiseen toimintaan. Kohteina voivat olla esimerkiksi kylien virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa palvelevienrakennusten ja rakennelmien kunnossapitoon liittyvät tarvikehankinnat.Tukea voidaan myöntää myös hankkeiden valmisteluun ja toiminnan kehittämiseen.

Hakemismenettely:

Avustus haetaan sähköisesti Miun palvelun -kautta täyttämällä hakemuskaavake tai vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta tai sen liitteistä on käytävä selville kohde, johon tukea haetaan ja hankkeen kokonaiskustannusarvio. Yhteyshenkilö Raita Joutsensaari, puh. 040 105 3010, raita.joutsensaari@raakkyla.fi

Hakuaikaa on 30.4.2024 asti.

Menoinfo

Menoinfo

Sivu arviointi ja palaute