Kylat_soutu

Kylät

Kylätoimijat tuovat vireyttä ja elinvoimaa Rääkkylään. Kunta on mukana rahoittamassa kylien hankkeita pääasiassa Keski-Karjalan Jetina ry:n hallinnoiman Leader-rahoituksen kautta  Lisäksi Kunta jakaa vuosittain kylätoiminta-avustuksia kylätoimikunnille tai muille kylien aktiivisille toimijoille..

Keski-Karjalan Jetina ry

Ajankohtaista

angle-left Paksuniemen sataman yleisuunnitelma

Paksuniemen sataman yleisuunnitelma

Paksuniemen sataman yleissuunnitelma on valmistumassa. Suunnitelma on tehty osana Paksuniemen sataman logistiikkahanketta, jonka tavoitteena on Paksuniemen alueen liikenne -ja pysäköintialueiden parantaminen sekä saada alueella liikkuminen turvalliseksi.

Hankkeen konkreettiset tavoitteet ovat seuraavat: Paksuniemen alueen kokonaissuunnitelman tekeminen, tie- ja pysäköintialueiden parantaminen ja lisääminen (osittainen asfaltointi) sekä veneiden talvisäilytyspaikkojen rakentaminen sekä satamanosturin hankkiminen ja lastauslaiturin tekeminen.

Hankkeen rahoitus on saatu EU:n rakennerahastosta. Rahoituksen erityistavoitteena PK- yritysten liikenne- ja logistiikkayhteyksien parantaminen. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 250 360 euroa, josta tuen osuus on 70 prosenttia. Rääkkylän kunnan osuus 32 645 € (vuosi 2022) ja 42 463 € (vuosi 2023).

Lisätiedot: hankesihteeri Raita Joutsensaari p. 040 105 3010, raita.joutsensaari@raakkyla.fi

Linkki yleissuunnitelmaan

Linkki asemapiirrokseen


 

Menoinfo

Menoinfo

Sivu arviointi ja palaute