Liikuntapaikat

Liikuntapaikat

Liikuntapaikat

Kirkonkylän alueella sijaitsee yhdeksän väyläinen frisbeegolfrata. Rata sijaitsee nuorisotalon, koulukeskuksen ja urheilukentän välisellä alueella.

Tenniskenttä kirkonkylällä
Jääkiekkokaukalo kirkonkylällä
Pururadat (2 kpl) kirkonkylällä ja Rasivaarassa
Latuja yhteensä n. 40 km joista valaistuja noin 7 km.

 Jalkapallokenttiä (2 kpl) kirkonkylällä ja Niemisessä
Yleisurheilukenttä kirkonkylällä, os. Kisatie 8


 Kylillä on paikallisten toimijoiden ylläpitämiä uimarantoja, kunnan ylläpitämä uimaranta on Paksuniemessä. Paksuniemen uimalassa pystyy talvisin harrastamaan myös avantouintia. Avantouintipäivät ovat lokakuun alusta huhtikuun loppuun keskiviikko klo 18 - 21 sekä sunnuntai klo 16 - 21. Maksu 1 €/kerta tai 15 €/kausi. Toiminnan järjestää Rääkkylän Kisa-Veikot. Tiedustelut Raimo Korkeakoski, p. 050 341 9195.

Ulkoliikuntalaitteet kirkonkylällä, Oravisalossa, Salokylällä, Haapasalmella, Niemisessä ja Rasivaarassa.

Rääkkylässä on hyvät suunnistusmahdollisuudet. Lisätietoa suunnistuksesta, esimerkiksi viikkorasteista, saat Keski-Karjalan rasti ry:stä, pj Arto Salminen  p. 050 380 6132.
Rääkkylän yhdyshenkilönä toimii Veikko Kolu p. 041 463 9825.

Keilahalli-kuntosali, os. Kotitie 17, on auki torstaisin klo 16 - 20. Kuntosalikortteja saa kuntosalilta salin aukioloaikana sekä kunnantalolta Jyrki Kymäläiseltä, Joni Rytköseltä tai Sisko Päiviseltä. Keilaaminen on mahdollista vain torstaisin edellä mainittuna aikana. Kuntosalin kuukausikortti on henkilökohtainen ja sillä voit käydä salilla milloin haluat. Keilahalli-kuntosalin puhelinnumero on p. 040 105 3105. Salilla on tallentava kameravalvonta.

Keilaratamaksu: aikuiset työssäkävijät 10 €/h, muut 5 €/h. Kuntosalimaksu: aikuiset työssäkävijät 2 €/krt, muut 1 €/krt. Kuukausikortti 22/11 € kk. Seniorikuntosalikortti (eläk., 65 v.) 33 € vuodessa.

Vapaa-aikatoimi vastaa liikuntapaikkojen kunnossapidosta. Tekninen toimi hoitaa kirkonkylän liikunta-alueet ja kylien liikunta-alueet hoitavat urheiluseurat, järjestöt ja yksityiset henkilöt.

Yläkoulun liikuntasalivuorot 2022 - 2023

Rääkkylän liikuntareitit- ja paikat löytyvät LIPAS-palvelusta

Parasta Rääkkylää-videot

Menoinfo Urheilu ja liikunta

Menoinfo

Sivu arviointi ja palaute