Oppilashuolto

Oppilashuolto

Oppilashuolto

Oppilashuollolla tarkoitetaan hyvän oppimisen, hyvän fyysisen ja psyykkisen terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä sekä niiden edellytyksiä lisäävää toimintaa oppilaitosyhteisössä.

Oppilashuoltoa toteutetaan ensisijaisesti ehkäisevänä koko oppilaitosyhteistyötä tukevana yhteisöllisenä oppilashuoltona sekä yksilökohtaisena oppilashuoltona.

Oppilashuoltoon sisältyvät kouluterveydenhuolto, hammashuolto ja psykologi -ja kuraattoripalvelut, monialainen yhteistyö sosiaali- ja terveystoimen kanssa sekä yhteistyö huoltajien kanssa.

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitaja on Kati Karppanen-Kinnunen, p. 043 826 3712, sähköposti kati.karppanen(at)terveystalo.com. Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla maanantaisin ja torstaisin klo 9.00 – 15.00. Vastaanotto toimii ajanvarauksella yllä olevasta numerosta. Kiireelliset tapaukset hoidetaan ilman ajanvarausta.

Hammashuolto

Lukuvuoden aikana tapahtuviin tarkastuksiin ja hoitoihin menevien oppilaiden ajat toimitetaan hammashuollosta suoraan koteihin. Hammashuollon ajanvarauksen puhelin on 043 836 3741.

Koulukuraattori

Koulukuraattori on 30.9.2019 saakka Johanna Venho, p. 044 494 2297, sähköposti johanna.venho@terveystalo.com ja 1.10.2019 alkaen Karoliina Ohvanainen, p. 044 494 4426, sähköposti karoliina.ohvanainen(at)terveystalo.com. Koulukuraattori on tavattavissa koululla joka torstai. Vastaanotto on terveydenhoitajan huoneessa.

Koulupsykologi

Koulupsykologi Tarja Aavikko on tavattavissa koululla joka maanantai klo 9.00 - 15.00. Vastaanotto on oppilaanohjauksen neuvottelutilassa. Ajanvaraukset kouluterveydenhoitajan kautta.
 

Oppilashuoltoryhmät


Koulukohtainen oppilashuoltoryhmä

Ryhmän tehtävänä on tietopohjan kokoaminen ja suunnitelman laatiminen koulun oppilashuoltotyölle sekä oppilashuoltotyön seuranta ja kehittäminen.

Yksilöllinen oppilashuoltotyöryhmä

Yksilöllinen oppilashuoltoryhmä kootaan tapauskohtaisesti yksittäisen oppilaan tuen tarpeen selvittämiseksi ja oppilashuollon palvelujen järjestämiseksi.

Oppilashuoltoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä rehtoriin, p. 040 105 3101.

Yhteystiedot

Sivu arviointi ja palaute