Oppilashuolto

Oppilashuolto

Ohjeita Koronavirustartunnan varalle

Oppilashuolto

Oppilashuollolla tarkoitetaan hyvän oppimisen, hyvän fyysisen ja psyykkisen terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämistä ja ylläpitämistä sekä niiden edellytyksiä lisäävää toimintaa oppilaitosyhteisössä.

Oppilashuoltoa toteutetaan ensisijaisesti ehkäisevänä koko oppilaitosyhteistyötä tukevana yhteisöllisenä oppilashuoltona sekä yksilökohtaisena oppilashuoltona.

Oppilashuoltoon sisältyvät kouluterveydenhuolto, hammashuolto ja psykologi -ja kuraattoripalvelut, monialainen yhteistyö sosiaali- ja terveystoimen kanssa sekä yhteistyö huoltajien kanssa.

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitaja on Suvi Koivuniemi 25.8. - 26.9.2021 välisen ajan ja Juuli Röynä 27.9.2021 alkaen, p. 013 330 4665, sähköposti etunimi.sukunimi(at)siunsote.fi. Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla keskiviikkoisin klo 9.00 – 15.00. Vastaanotto toimii ajanvarauksella yllä olevasta numerosta. Kiireelliset tapaukset hoidetaan ilman ajanvarausta.

Hammashuolto

Lukuvuoden aikana tapahtuviin tarkastuksiin ja hoitoihin menevien oppilaiden ajat toimitetaan hammashuollosta suoraan koteihin. Hammashuollon ajanvarauksen puhelin on 013 330 2443.

Koulukuraattori

Koulukuraattori on Karoliina Ohvanainen, p. 013 330 6273, sähköposti karoliina.ohvanainen(at)siunsote.fi. Koulukuraattori on tavattavissa koululla joka torstai. Vastaanotto on terveydenhoitajan huoneessa.

Koulupsykologi

Koulupsykologi Tarja Aavikko, p. 013 330 6275, sähköposti tarja.aavikko@siunsote.fi, on tavattavissa koululla joka tiistai klo 9.00 - 15.00. Vastaanotto on oppilaanohjauksen neuvottelutilassa.

 

Oppilashuoltoryhmät


Koulukohtainen oppilashuoltoryhmä

Ryhmän tehtävänä on tietopohjan kokoaminen ja suunnitelman laatiminen koulun oppilashuoltotyölle sekä oppilashuoltotyön seuranta ja kehittäminen.

Yksilöllinen oppilashuoltotyöryhmä

Yksilöllinen oppilashuoltoryhmä kootaan tapauskohtaisesti yksittäisen oppilaan tuen tarpeen selvittämiseksi ja oppilashuollon palvelujen järjestämiseksi.

Oppilashuoltoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä rehtoriin, p. 040 105 3101.

Sivu arviointi ja palaute